Inox gepolijst - trappen en leuningen Inox trap, stalen trap - Inoxdesign bvba Ninove Aalst Quality label

Home

Historiek

Voorbeelden

Contact

Historiek Inoxdesign bvba

Ontstaan Inoxdesign bvba

Wat begon met een hobby, ontwerpen en vervaardigen van (kunst)meubelen in inox, heeft Lieven Martens, van opleiding fotolassen en plaatbewerking, zich kunnen bekwamen, in het lassen en bewerken van inox.

Tijdens de deelname aan diverse beurzen en tentoonstellingen kwam er steeds meer vraag naar trappen en leuningen in inox.

Op deze manier werd een hobby een voltijds beroep, dat met zorg en oog op perfectie word uitgevoerd.

Na de eenmanszaak INOXDESIGN, leidde dit, in 2006 tot het oprichten van INOXDESIGN BVBA, te Lochristi.

Met als specialtiteit trappen, leuningen en diverse constructies in inox en staal op maat en vraag van onze klanten, naar betaalbaar concept.

Aan de hand van het verder investeren in machines, werd in 2010 besloten te zoeken naar uitbreiding van de werkplaats.  Deze werd gevonden in de mooie Vlaamse Ardennen te Kluisbergen.  

En nog steeds gaan wij elke dag aan de slag met passie voor ons beroep, streven naar perfectie, vernieuwing en tevredenheid van onze klanten.

Trappen op maat Oost Vlaanderen Trappen in staal Oost Vlaanderen Trap in inox of staal Oost Vlaanderen Wat is inox? Trappen, trapleuningen en balustrades

 Inlichtingen:

0478 48 19 13 - 055 60 54 46

Berchemstraat 11 - 9690 Kluisbergen


info@inoxdesign.be

info@staaldesign.be

100% kwaliteit

Trappen, leuningen en balustrades in Merelbeke Trappen en balustrades in Oudenaarde Trappen en balustrades in Oost Vlaanderen Trappen en balustrades in Lochristi Trappen en leuningen in Gent Inoxdesign
Home Historiek Voorbeelden Contact